Närsholmen

Utvecklande jobb som kommunikatör

Brinner du för hållbar landsbygdsutveckling, entreprenörskap och vill jobba för att hela Gotland ska leva? Det gör vi! Leader Gute är en ideell förening finansierad av EU, staten och Region Gotland med uppgift att arbeta med landsbygdsutveckling och att stötta lokala projekt. Nu söker vi dig som vill leda, ansvara för och utveckla vår interna och externa kommunikation, såväl strategiskt som operativt. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kommunikationsplanering, bildbearbetning och formgivning, samt textproduktion. Du kommer också att ansvara för planering och organisering av vissa externa aktiviteter inom ramen för de projekt som föreningen äger och driver.  

Du får arbeta i ett litet, engagerat och tajt gäng med breda nätverk lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Arbetet är fritt och du har stora möjligheter att själv påverka och utveckla arbetsuppgifterna. Vårt verksamhetskansli består av tre personer och är placerat på Gotland Grönt Centrum i Roma. 

Som kommunikatör hos oss kommer du att ha kontakt med många olika målgrupper, exempelvis myndigheter, ideella föreningar och företag. Du behöver därför vara lyhörd, utåtriktad och kunna samarbeta både med kollegor på kontoret såväl som med externa partners. Som person behöver du vara ansvarstagande, van vid att planera ditt arbete och hålla uppsatta tidsramar. 

Det är av stor vikt att du har kompetens och tidigare yrkeserfarenhet, god stilistisk förmåga och mycket god förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift. Du har god känsla för bild och layout samt kunskaper i verktyg som t ex MS Office, Adobe CC, InDesign, Photoshop och WordPress. Du har erfarenhet av filmproduktion för social media. Erfarenhet av och utbildning i projektledning är meriterande. 

Ansökan
I samband med din ansökan vill vi gärna se ett till tre exempel på arbetsprov som du anser är relevanta. Ansökan senast 5 december genom att skicka ett personligt brev, CV och arbetsprover till john.gambe@leadergute.se 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 75–100 %, efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Lön efter överenskommelse. Vi tillämpar Fremias kollektivavtal för tjänstemän inom civilsamhället. 

Kontaktpersoner
John Gambe, verksamhetsledare, telefon 0498-69 10 81.
Gunilla Lexell, vice ordförande, telefon 010-223 92 61. 

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Leader Gute tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs mer om vår verksamhet här på vår webbplats