Laxfilé på tallrik

Livsmedelsutbildning för fiskodlare och producenter

2020-05-20

Var med på livsmedelsutbildning för fiskodlare och producenter! Deltagande är kostnadsfritt och du kan vara med på distans.

Onsdag 3 juni kl 08.00 – 16.00, Gotland Grönt Centrum (stora konferenssalen). Se karta

Kursansvarig: Ilona Miglavs, utbildningsansvarig Svensk Fisk

Innehåll:

  • Grundläggande hygienutbildning
  • HACCP (metod för tillverkning och hantering av livsmedel)
  • Märkningshandbok för sjömat
  • Livsmedelsverkets vägledning för hygien
  • Fiskbranschens branschriktlinjer
  • Godkännande av livsmedelsanläggningar
  • Märkning av fisk och fiskprodukter

Deltagande är kostnadsfritt. Lunch och fika under dagen ingår. Max 20 deltagare. Du kan även delta på distans (vi streamar utbildningen). Vi mejlar då en länk till sändningen strax innan utbildningen börjar.

Anmälan

Du anmäler dig till kursen genom att mejla till info@leadergute.se Ange namn, adress och mejladress samt tala om om du vill ha vegetarisk lunch (om du deltar på plats).

Mer information

Utbildningen är en del av projektet ”Nätverk och samverkan vattenbruk” som ska stärka och utveckla vattenbruket på Gotland. Vill du ta del av kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte som genomförs i projektet? Anmäl ditt intresse!

Läs mer på projektets webbplats!